Zenészek

tonyTörök Tóni

1969-ben született Debrecenben. Gyerekkorában a zongora és a billentyűs hangszerek vonzották, mégis több kisebb zenekarban mint énekes és gitáros szerepelt. Alapítója a Gatyaprém tánczenekarnak, aztán a 10:11-nek, végül a Dodes-ka-den énekese, zene-és dalszövegírója.

face   mail

line2

edu2Gámentzy Eduárd

1963-ban született Zircen. 12 éves korában kapta az első gitárt. Később játszott pár kisebb együttesben, majd kimaradt húsz évre a zenéből. Pár évvel ezelőtt visszatért, barátaival megalapította a Gatyaprém tánczenekart, kicsit később a 10:11-et, amiből észrevétlen megszületett a Dodes-ka-den Group. Edu a zenekar szöveg- és dalszerzője.

face   mail

line2

gyuriRózsa György

1964-ben született Budapesten, 13 éves kora óta zenél. Először furulyán, majd 16 éves kora óta gitározik, jelenleg hivatásszerűen. Több formációban játszik, a Dévai Gyöngyivel alkotott duóban, illetve a Group Carribien néven futó latin trióban is. A Dodes-ka-den zenekarhoz 2015 őszén csatlakozott.

face

line2

mukiMunkácsi Zsolt

1971-ben született Budapesten, 16 éves kora óta zenél. 1992-től 2005-ig kisebb megszakításokkal a Mama Killed a Chicken formáció tagja. Egyik alapítótagja a Gatyaprém tánczenekarnak, aztán a 10:11, végül a Dodes-ka-den Group basszusgitárosa.

face

line2

edeSharpay Edel

Budapesten született, zenei iskolába járt, tíz évig zongorázott, mellette fuvolát is tanult évekig. A Magyar Rádió Gyermekkórusának tagja volt 1999-2006-ig, majd az iskolája női karában énekelt. Ez az első zenekara, aminek 2016 január óta tagja.

face

line2

zsoltiNeményi Zsolt

Dobos is. 1968-ban született Budapesten. 13 éves kora óta zenél. Több korai zenekar után 1992-től a CSÓKOLOM együttes tagjaként a közép-európai teljes napfogyatkozásig játszott a zenekarban, majd másfél évtizedig hátat fordított a műfajnak. Két éve újra játszik a ritkán koncertező Ujjzsuzsival és a sűrűn játszó Jordán Adél és a Puszi együttessel. És pár hónapja itt is.

face  mail  google

Reklámok